sivut

tiistai 4. joulukuuta 2018

Jouluinen pöytäesillepano

Viime perjantaina hyllytettävää oli todella vähän, joten pyhitin päivän esillepanoille. Olin saanut ohjeeksi tehdä jouluisen pöytäesillepanon miesten pukeutumisosaston eteen. Edellisenä päivänä oli saapunut hulvattoman hauskoja miesten jouluvillapaitoja ja ohjaajani pyysi, jos voisin tehdä pöydän niistä.

Valitsin pöytään kahden villapaidan lisäksi miesten jouluisia sukkia ja tonttulakkeja. Jouluista tunnelmaa lisäämään toin siihen myös pienen kuusen ja muutaman tontun. Torsolle puin mahakkaan joulupukkipaidan ja tonttulakin. Asiakkaiden reaktioita oli hauska tarkkailla pöytää tehdessä. Reaktiot vaihtelivat kauhistuneesta huvittuneeseen. Esillepano ainakin herätti huomiota :D

Jouluesillepano oli nopeasti tehty, joten kerkesin päivän aikana tekemään vielä kaksi muutakin pöytäesillepanoa. Kenkäosastolla oli kaksi pöytää, jotka kaipasivat hieman elävöittämistä. Toisessa oli lasten toppasaappaita ja toisessa pöydässä naisten ja miesten vaellusjalkineita. Sain käyttööni lapsi mallinuken ja miehen torson. Lapselle puin päälle toppahaalarin ja pipon sekä laitoin käteen roikkumaan liukurin tuomaan esillepanoon hieman tarinaa. Miehelle puin ulkoilutakin ja pipon. Asetin nuket keskelle pöytää ja järjestelin kenkälaatikot niiden ympärille niin, että siitä on helppo asiakkaan etsiä oikea koko.

Näiden tehtävien jälkeen aikaa jäi vielä sen verran, että kerkesin hieman järjestelemään leluosaston hyllyjä.


Lasten kenkäpöytä ennen

Lasten kenkäpöytä jalkeen


Aikuisten kenkäpöytä ennen.

Aikuisten kenkäpöytä jälkeen, tosin kuvan pääsin ottamaan vasta tällä viikolla kun pöytä jo hieman muuttunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti