sivut

sunnuntai 19. elokuuta 2018

Ensimmäiset koulupäivät visuna

Ensimmäisinä koulupäivinä informaatiota on tullut hurjan paljon. Tuntuu kuitenkin, että olen pysynyt vielä perässä. Onneksi koulukaverit on mukavia tyyppejä niin heiltä voi myös kysellä jos ajatus pääsee karkaamaan.

Toisena koulupäivänä päästiin jo työntouhuun kiinni ja minulle aivan vieraaseen asiaan eli bloggaamiseen. Innolla kuitenkin lähdin juttuun mukaan ja perustamaan blogia. Nimen valinta aiheutti päänvaivaa ja sitä tulikin kotona pyöriteltyä useampi tunti. Ulkoasukin tulee vielä tämän hetkisestä muuttumaan, kun tietoa ja taitoa on karttunut runsaammin. Keskiviikkona saatiin tietoa ensimmäisestä projektista, sen etenemisestä ja aikatauluista. Sote puolen kolmannessa kerroksessa sijaitseva lasikaide tarvitsee teippaukset. Kävimme yhdessä katsomassa paikkaa ja vaikka en korkeanpaikan kammosta kärsikään, niin tilan avoimuus aiheutti huimausta.

Harjoittelimme ideointia ja erilaisia tekniikoita löytää inspiraatiota. Aika kului nopeasti, kun löysi hyvän työfiiliksen. Luonnoksia syntyi, mutta edessä on vielä paljon työtä, joka ei tällä hetkellä haittaa pätkääkään. Innosta puhkuen kohti seuraavaa koulupäivää!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti