sivut

sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Pöytäesillepano isänpäiväksi

Sain tehtäväksi suunnitella pöytäesillepanon isänpäiväksi. Pöytään haluttiin saada asiakkaille lahjaideoita isälle. Muuta ohjeistusta en oikeastaan saanutkaan, vaan sain itse miettiä tuotteet ja esillepanon alusta loppuun.

Tehtävä tuntui aluksi hankalalta, koska Prisman valikoima on niin suuri. Onneksi suoritin tehtävän vasta seuraavana päivänä, niin minulla oli kotona ilta aikaa miettiä ja suunnitella. Käytin hyväkseni Foodie-appia, josta näkee valitun myymälän tuotteet. Halusin tuoda pöytään vaatetta, uutuuskirjoja ja elektroniikkaa.

Aloitin tehtävän tyhjentämällä ja siivoamalla pöydän ja vein tavarat omille paikoilleen. Sen jälkeen puin torson ja hain muut tuotteet myymälästä. Työ eteni ripeästi koska olin sunnitellut sen etukäteen. Toki kaikki ei mennyt suunnitelman mukaan ja jouduin hieman soveltamaan ja uusia ideoita syntyi työn edetessä.

Luonnostelua...

Pöytä ennen.

Esillepanon etenemistä.
Valmis pöytä.










































Isänpäivän jälkeen


Isänpäivän jälkeisenä maanantaina pöytä täytyi tietysti purkaa ja saada tilalle jotain muuta. Vein isänpäivätuotteet paikoilleen. Pöytään haluttiin laittaa jotain hieman jouluista, mutta ei vielä jouluesillepanoa, koska se joudutaan kuitenkin uusimaan ennen joulua.

Väliaikainen esillepano isänpäivän jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti